Skip to main content

Sunnyglasses actie


Sunnyglasses.com doneert aan de Fight for Sight

Nadat Sunnyglasses.com hoorde van de geweldige vreemd & oud geld-actie voor de fight for sight heeft zij meteen de koppen bij elkaar gestoken. Aangezien zij elke dag bezig zijn met het zicht van haar klanten is het enthousiasme over dit initiatief direct zeer groot.

“Bescherming van de ogen is voor ons dagelijkse kost. Wij zijn terdege bewust dat dit niet overal in de wereld vanzelfsprekend is.” aldus Wesley Plugers van Sunnyglasses.com.

Een zonnebril is naast een fashion-item natuurlijk in eerste instantie een bescherming voor je ogen. Een goede zonnebril wordt dan ook vaak gezien als een luxe artikel en is in de derde wereld dus een schaars product. 

50 zonnebrillen ter bescherming van ogen
Helaas betalen de klanten van de webwinkel digitaal en beschikt zij niet over “oud” en “vreemd” geld. SunnyGlasses.comdoneert daarom 50 brillen ten behoeve van blinde en slechtziende in de derde wereld. 

Met deze gift hoopt Sunny Glasses een kleine bijdrage te kunnen leveren. “Wat zou het geweldig zijn als we bij kunnen dragen bij het herstel van blinden en slechtzienden.” Voor de online zonnebrillenwinkel een mooie manier om toch bij te dragen aan dit noodzakelijke doel.